Hotels & Aanbiedingen New York - RoomHopper

Los Angeles, ik kom eraan

Vul uw data in en kies uit 1,365 accommodaties!

Data

Dec 17

Dec 18

1.175.000+ accommodaties over de hele wereld

Op zoek naar deals in Los Angeles Bekijk prijzen en accommodatie voor:

Accommodaties in Los Angeles waar we dol op zijn

Waar dromen waarheid worden

Sterren schitteren in grote films, en dromen worden werkelijkheid in de stad der engelen Los Angeles. De wereldberoemde Route 66 heeft Santa Monica Pier in LA als eindpunt, vlakbij het hippe Venice Beach. Ga op ontdekkingsreis onder de wuivende palmbomen vandaan naar het binnenland, waar u de vele kanalen vindt waar het gebied zijn naam aan te danken heeft.

Het is niet vreemd dat filmsterren en de rijken der aarde al jaren lang neerstrijken in Malibu, bij Golden Beach in het noorden. Of ga sterren spotten in de andere rijke buurten bekend van film en televisie als Bel Air en Beverly Hills, waar ook de exclusieve Rodeo Drive te vinden is.

En de reden voor al deze glamour, pracht en praal? Hollywood natuurlijk! De iconische letters prijken boven aan een heuvel, tot in de verte zichtbaar, met aan de voet van de heuvels in Hollywood Boulevard de gouden sterren die grootheden van het witte doek vereeuwigen. Ga naar een première en zie de sterren langslopen over het rode tapijt van Grauman's Chinese Theatre.

Achter de heuvel liggen de studio's van Universal, waar u rondleidingen en ritjes kan maken en het leven achter de schermen kunt meemaken. Warner Brothers Studios en Paramount Studios liggen dichter bij het centrum van Los Angeles.

Of u nu wilt leven als een ster in een luxe hotel of penthouse of een goedkoop motel zoekt bij Roomhopper, vergeet niet een auto te huren om op ontdekkingsreis te gaan vanaf de luchthaven van Los Angeles (LAX).

Ontdek de beste hotels, B&B's, herbergen en vakantiewoningen in Los Angeles, gebaseerd op echte beoordelingen van echte gasten.

De beste hotels in Los Angeles
Gebaseerd op gastenbeoordelingen

The Beverly Hills
#1 van de 1365 hotels in Los Angeles

The Beverly Hills
#2 van de 1365 hotels in Los Angeles

Viceroy L'Ermitage Beverly Hills
#3 van de 1365 hotels in Los Angeles