Hotels & Aanbiedingen New York - RoomHopper

Mekka, ik kom eraan

Vul uw data in en kies uit 231 accommodaties!

Data

Oct 20

Oct 21

1.175.000+ accommodaties over de hele wereld

Op zoek naar deals in Mekka Bekijk prijzen en accommodatie voor:

Accommodaties in Mekka waar we dol op zijn

De Heilige Stad

Mekka, de Heilige Stad van de Islam, ligt in het westen van Saoedi-Arabië. De bedevaart naar Mekka is één van de vijf zuilen van de Islam, en daarom bezoeken jaarlijks miljoenen moslims de stad. De profeet Mohammed is geboren in Mekka, en daarom geldt het als de wieg van de Islam en een heilige stad.

Het is voor niet-moslims verboden om Mekka te bezoeken. De Saoedische autoriteiten geven een speciaal visum uit voor bedevaartgangers. De meeste bezoekers van Mekka komen aan via de Hajj terminal van de internationale luchthaven King Abdulaziz. Een andere toegangspoort tot de stad is Jeddah.

De bedevaart (Hadj) volgt een vaste route door de stad langs de Al-Masjid al-Haram, de grote moskee met in het centrum de Ka'aba. Er zijn vele restaurants met een gevarieerde keuken en theehuizen in Mekka, waar u naast thee ook lichte versnaperingen kunt kopen. In kraampjes langs de weg worden vruchtensappen verkocht - een welkome verkoeling tegen de hitte. Op zoek naar een luxe hotel of budget accommodatie in Mekka? Roomhopper biedt meer dan 80 hotels voor u.

Ontdek de beste hotels, B&B's, herbergen en vakantiewoningen in Mekka, gebaseerd op echte beoordelingen van echte gasten.

De beste hotels in Mekka
Gebaseerd op gastenbeoordelingen

Intercontinental Dar Al Tawhid Makkah
#1 van de 231 hotels in Mekka

Hilton Suites Makkah
#2 van de 231 hotels in Mekka

Raffles Makkah Palace
#3 van de 231 hotels in Mekka