Hotels & Aanbiedingen New York - RoomHopper

Doha, ik kom eraan

Vul uw data in en kies uit 120 accommodaties!

Data

Feb 18

Feb 19

1.175.000+ accommodaties over de hele wereld

Op zoek naar deals in Doha Bekijk prijzen en accommodatie voor:

Accommodaties in Doha waar we dol op zijn

De parel van de Perzische Golf

Het hypermoderne Doha staat bekend om zijn drukke luchthaven, indrukwekkende skyline en prachtige kust. Met de modernse faciliteiten en mogelijkheden voor sport, shoppen en zakendoen is Doha het visitekaartje van Qatar.

De bevolking van Doha, meer dan de helft van de bevolking van Qatar, winkelt naar hartelust in de oude soeks (openluchtmarkten) en de nieuwste winkelcentra. Pearl Qatar, een complex met mogelijkheden voor zakendoen, wonen, toerisme en vermaak, weerspiegelt de bruisende expansie en groei van de stad. Een hoogtepunt is Al-Corniche, een boulevard langs de kust die rond de baai van Doha krult met spectaculair uitzicht op Palm Tree Island en de wolkenkrabbers van de stad.

Omdat de bevolking multicultureel is zult u hier gerechten uit keukens van over de hele wereld vinden, van Indiaas tot Italiaans, en van Amerikaans tot Arabisch. Als u alcohol wilt drinken kan dat alleen bij de bars in internationale hotels.

Op een eigen eiland prijkt het Museum van Islamitische Kunst boven de Perzische Golf uit: niet te missen voor liefhebbers van islamitische kunst en voorwerpen. Of breng een bezoek aan de Doha Zoo waar u allerlei dieren kunt bewonderen, waaronder de Oryx, het nationale dier van Qatar. Het pretpark Aladdin's Kingdom vindt u bij de West Bay.

Roomhopper heeft voor u een breed aanbod goed voorziene appartementen, luxe hotels en resorts met uitzicht op de blauwe wateren van de Perzische Golf, vlakbij Doha International Airport.

Ontdek de beste hotels, B&B's, herbergen en vakantiewoningen in Doha, gebaseerd op echte beoordelingen van echte gasten.

De beste hotels in Doha
Gebaseerd op gastenbeoordelingen

Zubarah Hotels & Resorts
#1 van de 120 hotels in Doha

The Torch Doha
#2 van de 120 hotels in Doha

The Torch Doha
#3 van de 120 hotels in Doha