Hotels & Aanbiedingen New York - RoomHopper

Beijing, ik kom eraan

Vul uw data in en kies uit 1,828 accommodaties!

Data

May 22

May 23

1.175.000+ accommodaties over de hele wereld

Op zoek naar deals in Beijing Bekijk prijzen en accommodatie voor:

Accommodaties in Beijing waar we dol op zijn

Van Chineze dynastieën tot moderne wereldstad

Van prachtige parken tot de mooiste monumenten, de metropool Beijing is uitgegroeid tot een wereldberoemde hoofdstad. In het kloppende hart van de stad vindt u het Tiananmen-plein, met daar omheen de belangrijkste musea en de verbluffende Verboden Stad. Dit 15e-eeuwse, ommuurde paleizencomplex ligt naast de vredige, keizerlijke parken Jingshan en Beihai.

Tegenover Tiananmen vindt u het hypermoderne National Centre for Performing Arts, een verzamelplaats voor alle cultuur van de stad. Dit alles werd indrukwekkend aan de wereld getoond tijdens de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in stadion 'het Vogelnest'.

In het oosten vindt u het Zomerpaleis, een retraite aan het meer voor de Chinese keizers die samen met de nabije Tempel van de Hemel in Chongwen op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Tussen de restanten van een stadsmuur van de Ming-dynastie bevinden zich verscheidene hutongs, nauwe steegjes en brede straten waar u moderne archtitectuur van het zakencentrum Beijing Financial Street kunt bewonderen naast de traditionele bouwstijl.

De populairste plek om te shoppen is de straat Wangfujing, maar vergeet niet de reusachtige panda's te bezoeken in de Beijing Zoo. Ook de legendarische Chinese Muur is makkelijk te bereiken vanuit Beijing dus zeker een dagtrip waard!

Zoals te verwachten van het meest bevolkte land ter wereld, is de dichtheid van 5-sterrenhotels in Beijing hoog, vooral rond Dongcheng en Chaoyang. Deze hotels en andere dichter bij Beijing Capital Airport in het noordoosten vindt u op Roomhopper.

Ontdek de beste hotels, B&B's, herbergen en vakantiewoningen in Beijing, gebaseerd op echte beoordelingen van echte gasten.

De beste hotels in Beijing
Gebaseerd op gastenbeoordelingen

Beijing Sanlitun Hostel
#1 van de 1828 hotels in Beijing

Oakwood Residence Damei Beijing
#2 van de 1828 hotels in Beijing

Discovery Youth Hostel Beijing
#3 van de 1828 hotels in Beijing